Askartelua ja ikkunan pesua

Nähtävästi sälekaihtimistakin voi saada viiltohaavoja. Taistelu taisi päättyä kohtalaiseen tasapeliin. Suurimmat pölyt on pesty pois ja taisteluhaavat alkavat olemaan parantuneet. Muutaman päivän välttely ikkunoiden ulko- ja välipintojen pesua kohtaan on synnyttänyt kasan askarteluja. Innostuin kokeilemaan metallilanka-askartelua, makrameetöitä, akryylimaalausta sekä kaikista käsittämättömintä: massasta muotoilua. Lopputulos näyttää aina samalta kuin eskarilapseni tuotokset, lukuunottamatta mielikuvitushöystettä.
Makrameejutut ei sinänsä ole uusi juttu. Tällä tekniikalla on jo mukulana väännetty koruja ja porukoilla on ollut amppeleita. Mitään suurempaa työtä en kuitenkaan ole tehnyt joten langan paksuuden kanssa on vielä hakemista.
Lapsen kanssa ollaan maalailtu kiviä ja niitä massatöitä. Mun hommat vaan lähti leviään lisäksi liitutaulun kehyksiin, canvas-maalauksiin sekä puutarjottimiin. Oli pakko kipaista hakeen lisää värejä ja taulupohjia.
En ymmärrä miten tässä ehtiäisi enää millään töihin mennä kun pitää niin paljon harrastaa. Aika ei nytkään riitä siihen että saisin nurmikon taas leikattua ja ne ikkunat pestyä loppuun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia vanhoja töitä